Det Blev Handgemäng kom till Rest. Ester i Kungsbacka – Torsdag 9 februari 2023

Besök från Göteborg när Föreningen Jazz & Blues i Kungsbacka arrangerade i Restaurang Ester. Ca. 80 personer hade slutit upp för gruppen Det Blev Handgemäng. Med på gitarr/sång Bror Gunnar Jansson och Christoffer Johansson, Elin Engberg ståbas/sång och Love Meyerson på trummor.

De gör en härligt varierad folk- och bluesmusik med eget material till stor del. Bror Gunnar, Christoffer och Elin skriver alla tre låtar. Vi fick också två gamla blueslåtar från året 1927. En av dem skriven av Clarence Ashley, den andra var Nobody´s Fault But Mine som finns med på gruppens hitintills enda album Bugalú från 2016. Från det albumet fick vi också låtarna Bayou och Boll Weevil.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *