C&G Blue Revue kom till Kungsbacka – Torsdag 20 april 2023

C & G Blue Revue kom från Stockholm till Restaurang Ester i Kungsbacka torsdagen 20 april. Blues, R&B med soulstänk från detta relativt nystartade band. Med Clarissa Muvemba på sång och hennes man Gunnar på gitarr. Den senare känd sedan många år som Little Gunnar. Idel rutinerade musiker i bandet; Björn Viitanen (trummor), Patrik Engström (bas), Peter Fraser (saxofon) och Torbjörn Eliasson (keys /saxofon).

Jag såg endast deras andra set men det var ett rejält långt sådant på cirka 80 minuter. De blev allt bättre. Det var väl valda covers som passade Clarissas röst. Som Nutbush City Limits. Bluesnummer som Slim Harpos Hip Shake, en Big Walter Horton-låt och Freddie Kings Going Down bjöds vi också på.

De avlutade setet med en röjig soulversion av Get Back. Första extranummer bara C&G i Wade In The Water och sedan kom alla in till I´d Rather Go Blind vilken Clarissa lade in stor inlevelse i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *