Caroline af Ugglas på Lisebergs lilla scen – Lördag 22 juli 2023

Caroline af Ugglas kom till Lisebergs lilla scen denna lördag 22 juli. I bandet helt grymme Staffan Astner på gitarr, maken Heinz Liljedahl på trummor/gitarr samt på bas ev Richard ?.

Vi fick flera låtar ur hennes Janis Joplin album. Men också hennes bra egna unika låtar. Hon har verkligen av de allra bästa rösterna i landet med en särdeles stark och självklar scenstil. Hon är i rörelse hela tiden och fascinerar. Vid två tillfällen går hon ut i publikhavet och mot slutet sjunger vi alla med i refrängen på hennes fina låt Jag har katten. Succé med 85 minuter inför kanske 300 ikväll på Lilla Scenen.

Låtlista

Gråt älskling

?

Lilla fluga

En del av mitt hjärta

Du är lite som jag

Konsten att finnas till

Jag skall med tåget

Jag gör det för min egen skull

Så jag gör det igen

Antingen eller

Du reser dig och går

Gå vidare

Vi blundar

Jag har katten

Två idioter

?

Snälla, snälla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *