Magnus Carlson kom med Jesper Lindell Band – Konserthuset 11 november 2023

Jesper Lindell & hans band inledde på Konserthuset i Göteborg denna 11 november. Ett tight gäng på sex man plus tre blåsare Brunnsvik Horns extra i soul/americana stil.

Efter 35 minuter kom Magnus Carlson in. Nu låtar från deras kommande gemensamma album, alla med svenska texter, plus att vi fick några av Magnus paradnummer . Här kan ämnas Jag ber dig, Eternal Flames, Den långa vägen hem, Hårt Regn. och mäktiga From Now On.

Dagen till ära kunde han ju också fira att hans Hammarby IF under eftermiddagen vunnit guldmedaljerna i fotbollens Damallsvenska. Han sjöng därför Hammarby-hyllningslåten Vi ses snart igen, vilken han skrivit ihop med David Ritschard och det var en extra stark inlevelse han visade här.-

Magnus har en röst att beundra verkligen och det satt perfekt med det bandet bakom honom. Blev allt som allt två timmars musik. Välbesatt med ca 1 100 personer inne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *