Paolo Nutini kom till Pustervik – Lördag 15 juni 2024

Paolo Nutini tillbaka i Göteborg denna lördagskväll 15 juni på ett helt fullsmockat Pustervik. Senast var 2010 i Trädgårn för den nu 37-årige skotten. När han kom till Cirkus i Stockholm för två dagar sedan var det första Sverigespelningen på nio år.

Paolo hade sex musiker med sig i bandet. Syntssound i starten men rakare rock efter 20 minuter. Ca. 40 minuter in lugnare parti med Through The Echoes och Coming Up Easy med akustiskt gitarr för Paolo.

Väldigt varierat under kvällen och Paolo blev efterhand mer och mer fokuserad med en topp i New Shoes från första albumet These Streets (2006). Men de allra bästa var nog de från hans senaste album Last Night In The Bitterweeet (2022, låtarna Take Me Take Time, Acid Eyes, Petrified In Love och Radio. Vid 90 minuter slutade de ordinarie set till stort jubel med Candy. På detta fyra maffiga extranummer i 30 minuter. Stark röst. Bra låtar. Succé.

LÅTLISTA

 1. Afterneath
 2. Scream (Funk My Life Up)
 3. Let Me Down Easy
 4. Lose It
 5. Heart Filled Up
 6. Children of the Stars
 7. Stranded Words (Interlude)
 8. Acid Eyes
 9. Through the Echoes
 10. Coming Up Easy
 11. New Shoes
 12. Petrified in Love
 13. Pencil Full of Lead
 14. Shine a Light
 15. Candy
 16. Take Me Take Mine
 17. Radio
 18. Iron Sky
 19. Writer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *