Daniel Norgren i fokus i nya Bluespodden – Måndag 29 mars 2021

Daniel Norgren t h Liseberg 2018

Daniel Norgren är en av de mest intressanta musikerna i Sverige idag. Han har en egen stil med rötter i blues och rock´n roll men är också en mästare på ballader. En suverän gitarrist, låtskrivare och sångare. I nya avsnittet av Bluespodden gör Fredrik “Skanky” Karlsson sitt bästa för att övertyga sin parhäst Tommy Moberg om Daniels förträfflighet. Inslaget börjar 20 minuter in och håller på i hela 33 minuter med många snuttar ur Daniels rika repertoar. Länk längre ned i inlägget.

I övrigt i denna Bluespodd gör Tommy inledningsvis en lång intervju (nära 20 minuter) med tjejen som ifjol vann deras omröstning som bästa bluesmunspelare; Elin “Luffar-Lo” Öberg, känd från främst gruppen Among Lynx. Här ser och hör vi henne längst t.h i klippet från Katalin i Uppsala nov 2019.

I segmentet Blues På 5 Minuter fick vi denna gång Peps Persson. Dessutom allra sist en världspremiär från Kjell Gustavsson Rhythm & Blues Orchestra´s kommande album. Du kan lyssna på programmet här

https://poddtoppen.se/podcast/1327996117/bluespodden/avsnitt-44-engelska-tanten

Här en repris av mitt inlägg efter Lisebergskonserten 10 juli 2018

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *