Mikael Ramel Bäst Band ger sig ut på turné – Fredag 19 november 2021

Musikens Hus 2019

Mikael Ramel Bäst Band startar en turnésväng i landet ikväll i Närkes Kulturbryggeri i Örebro. De spelar i Hönös Konsthall imorgon för att komma till Valand i Göteborg tisdag 23 november följt av Nässjö och Växjö dagarna efter. För att sedan även komma till Fasching i Stockholm.

Göran Lagerberg och Mikael Ramel Nefertiti 2020

Jag har sett Mikael med band på Nefertiti i februari ifjol och året innan nere på Musikens Hus. Han har ännu med sig gitarristen Kenny Håkansson, basisten Göran Lagerberg och trummisen Benna Sörman. Nu dock med Kettil Medelius på keyboards istället för Mats Öberg.

Mikael Ramel Bäst Band spelade senast hela Mikaels debutskiva Till Dej (1972) och lär nu även inkludera annat 70-talslåtar tillsammans med nytt material. Från bl.a spelningen i Göteborg 2019 kom det som blev till dubbelalbumet nedan utgivet i februari 2020.

Min recension från Nefertiti 2020

Min recension från Musikens Hus 2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *