Caroline af Ugglas och Robert Wells jubilarer idag – Torsdag 7 april 2022

Caroline på Lisebergs lilla scen 2019

Caroline af Ugglas gratulerar vi idag på hennes 50-årsdag. Hon albumdebuterade 1997 men det var med hennes tolkningar av Janis Joplins låtar hon fick ett genombrott 2007. Två år senare blev hon nästan folkkär efter att låten Snälla, snälla tävlat i Melodifestivalen.

Jag har sett Caroline live ett flertal gånger och det har varit starka upplevelser. Hon är ett energiknippe på scen och hennes röst är smått unik. Här är mitt inlägg från konserten på Liseberg 2019

Live i Trollhättan 2017 med Micke Fall på munspel

Idag fyller också Robert Wells jämna 60 år. Han föddes i Solna 7 april 1962 och utbildade sig på Adolf Fredriks musikklasser och Kungliga Musikskolan i Stockholm. Han var tidigt ute och spelade live, bl.a med en upplaga av Hep Stars innan första egna albumet gavs ut 1987. Därefter har det varit bl.a de stort upplagda Rhapsody In Rock-turnéerna och otaliga andra konsertframträdanden. Ofta med hustrun Maria Wells som på bilderna nedan i Kungsbacka teater 2015

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *