Caroline af Ugglas i toppform med bra band på Lisebergs lilla scen – Torsdag 23 maj 2019

Torsdagen 23 maj kom Caroline af Ugglas till Lisebergs lilla scen (f.d Polketten). Hon är en minst sagt livlig och uttrycksfull artist med grym röst. Bra band med Johan Håkanson på trummor, Mattias Torell gitarr, Sven Lindvall bas/bastuba, Claes Björklund keys och Heinz Liljedahl percussion. Samma musiker som på hennes senaste album Varför därför från ifjol. Har ju sett hennes konserter på Åmåls Blues Fest 2016 (Vilket publiktryck inför kanske 3000 pers!!) och på Trollhättans jazz-o bluesfestival 2017 och tror det var samma sättning då.

Tre Janis Joplin-låtar, Peter Greens Oh Well som öppnare men annars eget – skrivet av henne själv och/eller maken Heinz Liljedahl – under de dryga 70 minuterna. Riktigt bra rockkonsert. Energin och scensäkerheten gör Caroline till en av de bästa liveartisterna vi har Sverige. Förvånansvärt lite folk på plats. Inte ens fullt på golvet och kanske var vi ca 400 personer.

Låtlista

Nåväl (Oh Well)

Draken

Bråttom upp till himmelen

En del av mitt hjärta (Piece Of My Heart)

Du är vacker

Vi kommer tillbaka

Jag gör det för min egen skull

Nej

En ny dag i morgon

Gå vidare (Move over)

Får tycka om mig

På en grusväg

Jag har katten

—————————————–

Gråt älskling (Cry Baby)

Snälla, snälla

En kommentar Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *