Anders F. Rönnblom Band i het konsert på KoM musikochbar – Lördag 28 juli 2018

Anders F. Rönnblom Band har nu i flera somrar gästat lilla KoM Bar uppe på Karl Johansgatans höjder och kom nu dit en lördagskväll 28 juli. Kanske årets varmaste dag men trots hettan bjöd Anders och hans tighta band i en (som alltid) fokuserad konsert i två delar om 45 + 60 minuter.

Sedan starten 1989 har AFR Band kommit att bli suveränt samspelta. Anders har spelat med trummisen Björn Rothstein sedan 1989, med basisten Björn Aggemyr sedan 2002 och gitarristen Peter R. Ericson kom med 1993.

Givetvis har Anders en lång historia med skivor långt innan AFR Band bildades och särskilt hans 70-tals-låtar är efterfrågade hos publiken. Vi fick dem i extranumren men också i ordinarie set som t.ex Måsarna lämnar Gotland…, Guds rosor, Billys väntan på Isabell och Skratta tills tåget går.

En höjdarkonsert var det och bra upplägg. Peter R. sitter konserten igenom, vilket inte hindrar att han spelar med stor inlevelse. Han har ett skönt sound verkligen och briljerade något alldeles extra i Guds Rosor/Jazz.

Peter R. Ericson

Låtlista 28 juli-18; Alltid stor variation på bandets spelningar, Med en sådan låtskatt finns det guldkorn att välja band minsann .

——————–

CAVIAR PIZZA
MINNESBILDER
DIMMAN LIGGER TÄT
VILDHONUNG
DOM AUTOMATISKA UNDRENS TID ÄR FÖRBI
SKRATTA TILLS TÅGET GÅR
MÅSARNA LÄMNAR GOTLAND…
2.
BILLYS VÄNTAN PÅ ISABELL
LAGOM HÅRT
VÄLKOMMEN TILL VERKLIGHETEN
EN VISKNING FRÅN NASTASSJA KINSKI
GUDS ROSOR / JAZZ
X.
DIN BARNDOM SKALL ALDRIG DÖ (solo)
EUROPA BRINNER (solo)
KOMEDIA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *