Josh Rouse i fin form kom till Pusterviks stora klubb – Onsdag 7 november 2018

Amerikanske singer/songwritern Josh Rouse kom med två man till Pusterviks stora scen onsdagen 7 november. Kompet var dynamiskt och anpassat för att vi skulle kunna höra Josh fina texter. Ett pärlband av starka melodier från hela hans 20 åriga skivkarriär under ca 85 minuter.

Många låtar från nya LPn Love In the Modern Age som kom i april i år men också äldre som Dressed Up Like Nebraska och avslutande Love Vibration. Smakfullt. I första extranumret Sad Eyes solo men annars band på alla låtar.

 
Lite bakgrund
—————————-

Jag såg Josh Rouse första gången i vad som var hans Sverigedebut 2002 uppe på Mosebacke i Stockholm och på samma turné var han på Pusterviksbaren. Sedan kom han för Göteborgs del till Trädgårn med band i en fin spelning inför sittande publik 2005. Här upptäckte jag om inte förr hur bra och annorlunda singer/songwriter Josh är.

Tredje gången var på Sticky Fingers 2010 med fullt band och senast var det på Nefertiti 6 december 2015 där han kom med enbart en medmusiker, spanske gitarristen Xena Fuertes. En härlig spelning på 90 minuter inför stående publik på kanske 125 personer där Josh vid extranumren gick ut bland publiken under stort bifall.

 

Låtlista Pustervik 7 nov-18

————————————–
 1. Sunshine (Come on Lady)
 2. Come Back (Light Therapy)
 3. Saturday
 4. It’s Good to Have You
 5. It Looks Like Love
 6. Dressed Up Like Nebraska
 7. Salton Sea
 8. Love in the Modern Age
 9. Businessman
 10. Middle School Frown
 11. Quiet Town
 12. Ordinary People, Ordinary Lives
 13. 1972
 14. It’s the Nighttime
 15. Feeling No Pain
 16. Sad Eyes
 17. Hollywood Bass Player
 18. Winter in the Hamptons
 19. Love Vibration
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *