Courtney Marie Andrews imponerande i solokonsert på Pustervik – Måndag 9 september 2019

Courtney Marie Andrews från Arizona kom till Pustervik i Göteborg för tredje året i rad måndag 9 september. Nu i solokonsert och hon klarar detta genom att rösten är så stark och klar och att hennes gitarrspel är så ypperligt. En av de allra bästa av de unga (född nov. 1990) i amerikansk folk/singer-songwriter-stil.

Courtney kom ifjol ut med sitt sjätte album May Your Kindness Remain och tidigare i år kom en EP med fyra av låtarna från samma album i akustiska versioner. Dessa fick vi nu höra och under kvällen fick vi också många nya från ett kommande. Bara egna låtar och många bra. Lite av Joni Mitchell-klass på ex. låtar som Irene och nya It Must be Someone Else´s Fault m.fl.

Det kom närmare 400 personer hit. Inte illa en måndagskväll. Sällan har en såpass stor lyssnarskara lyssnat så andäktigt genom en hel konsert på Pustervik. Woody West fick här Sverigepremiär för hennes turné i Skandinavien. 80 minuter och succé.

Låtlista

Rookie Dreaming

Border

Rough Around The Edges

Burlap String (Ny)

This House (piano)

Together Or Alone (Ny) (piano)

Paintings From Michael (piano)

Table for One

Honest Life

It Must Be Someone Else´s Fault (Ny)

Irene

Took You Up

May Your Kindness Remain

—————————————————————–

Sea Town (piano)

Near You (piano)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *