Sam Outlaw Band med Lydia Luce på violin i skön countryshow i Falkenberg – Torsdag 26 september 2019

Numera Nashvillebaserade Sam Outlaw med band kom till Tryckhallen i Falkenberg torsdagen 26 september. Vi var ca. 225 pers i lokalen och först fick vi en halvtimma med Florida-födda men nu också hon Nashvillebasrade Lydia Luce. Kompande sig på akustisk gitarr och från låt två även med hjälp av sparsamt elgitarrspel från Stephen Musselman.

Sam Outlaw kom in till stort jubel och drog sin kända Who Do You Think We Are?. Några nya låtar från kommande fick vi också inledningsvis. Det var annorlunda komp för honom i år, ingen steel guitar medan Lydia Luce spelade violin på alla låtar. Några duetter mellan dem var också av högsta klass liksom att Lydias solosång på Together Again var fin. Skön 70-talsfeeling i covern av REO Speedwagons Take It On The Run också, men det är trots allt de egna låtarna som är Sams verkliga styrka.

Riktigt bra countrykväll där också det starka bandet med ovan nämnde Musselman som extra ess måste nämnas. Det blev en konsert på 90 minuter och det funkade väldigt bra med de sista låtarna där hela bandet gick ut i publiken och vi ställde oss i en ring runt dem,

Låtlista med tack till Bo Olsson

Who Do You Think You Are ?
Bottomless Mimosas
Polly Ambers (Ny)
Adam Here On A Mission (Ny)
Two Broken Hearts
Diamond Ring
Look At You Now
Forever And Always (Sam & Lydia)
Together Again (B. Owens) (Vocals Lydia)
It Might Kill Me (Sam & Lydia)
Country Love Song (Sam & Lydia)
Bougainvillea I Think
Tender Heart
Keep It Interesting
Say It To Me
Ghost Town
Trouble
ENCORE:
Take It On The Run (REO Speedwagon)
Angeleno (Akustiskt ute i publiken)
Cry For Me (Akustiskt ute i publiken)

Lydia Luce set list included
Helen
But It´s True
Sausalito
Azalea
Like You Do

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *