Vivian Buczek med Bohuslän Big Band på Nefertiti – Onsdag 23 oktober 2019

Storbandsjazz på Nefertiti onsdagen 23 oktober med Bohuslän Big Band och sångerskan Vivian Buczek. Martin Sjöstedt på piano och tillika arrangör. En mycket lyckad kombination. Härlig sångerska. Flertalet av låtarna vi fick är med på Vivians nya album A Woman´s Voice, inspelat med Norrbotten Big Band.

Vi fick under kvällen höra bl.a låtar av Abbey Lincoln (Throw It Away), Randy Newman (I Think It´s Gonna Rain Today) och Wayne Shorter (Infant Eyes).

Från hennes album Ella Lives från 2017 fick vi Cole Porters It´s Alright With Me och Jerome Kerns Yesterdays. Hans Alfredsons text I morron ur Monica Zetterlunds repertoar, Johan Björks Lighthouse, Peter Asplunds All In All och Tales av Martin Sjöstedt var bland andra låtar.

Martin Sjöstedt och Vivian Buczek

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *