Slowgold och Laura Cahen kom till Kungsbacka Teater

Fint besök i Kungsbackas Teater lördagen 22 november. Först 50 minuter från franskt band med 29-åriga sångerskan/gitarristen Laura Cahen från Nancy i sin första Sverigeturné. Påminde om engelska Portishead, sångmässigt ibland också lite Kate Bush. Bara med texter på franska. Första och sista låt gjorde hon solo.

Sedan lika länge med tunga Slowgold: Amanda Werne ,sång/gitarr/munspel, Erik Berndtsson trummor och Johannes Mattson på bas. Bra groove i denna konsert inför ca 100 personer där Amandas spel på sin Gibson imponerar. Bland låtar Drömmar, Evighet, Mycket bättre,Mod och nya Fin Hand som kommer på nästa album som ges ut i februari.

Tripp,trapp,trull

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *