Norska Blues News och svenska SCC-nytt ute med nya nummer – Söndag 24 maj 2020

Tips om två tidskrifter idag. Fick nya SCC-nytt i veckan och Blues News har nu legat ute hos Pressbyrån i några veckor

SCC-Nytt är Smålands Country Clubs medlemstidning. Den kommer med fyra nummer per år och har funnits sedan 1996 och jag har hakat på först de senaste två åren. Har ju annars hållit mig med Kountry Korrall sedan 70-talets början. SCC-nytt är dock betydligt fräschare idag. I nya numret två sidor Rosanne Cash och intervju med Sara Evans. Samt fina dödsrunor över John Prine, Kenny Rogers och Joe Diffie mm.

I Blues News finns mycket att läsa för blues -och rootsmusik-intresserad. T.ex en fin genomgång av Austins R&B-musikscen i artikeln om Eva Monsees och Mike Buck. Det är förhållandevis väldigt lätt att förstå norska i skrift.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *