Tom Robinson 70 år imorgon – Söndag 30 maj 2020

Tom Robinson känner de flesta som sångare, låtskrivare och ledaren av Tom Robinson Band som hade flera storsäljande album och hits i slutet av 70-talet. Låten 2-4-8 Motorway från 1977 är en klassiker. Hela 14 album har han gjort med gruppen och soloalbum inräknat.

Tom Robinson Band. Tom tvåa fr v,

Tom har sedan 2002 sin huvudsakliga arbetsplats på BBC Radio 6. Han gör bl.a sedan 2012 populära NowPlaying@6Music som går varje söndag. I kväll var det en special till Toms ära då han fyller 70 år i morgon 1 juni. Amy Lamé var programledare.

Amy Lamé

Bra musik hela programmet, låtar med Tom och klipp ut arkivet med intervjuer han gjort m.m. Men också musik med artister han ofta spelat genom åren. Sist ut Toms favoritlåt Tinseltown In the Rain med brittiska Blue Nile. Ett tvåtimmarsprogram där Tom själv är med per telefon i slutet av timme två.6

https://www.bbc.co.uk/programmes/b00zw9nx

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *