Bernt Andersson i Snedtänkt – Torsdag 25 juni 2020

Bernt Andersson gäst i vårsäsongens sista Snedtänkt. Helt fantastisk kul att höra Bernt som hade så mycket att berätta att programmet blev rekordlångt på 109 minuter. Mycket om Göteborgs musikliv från 60- talet och framåt. Nytt för mig var att den allra första skivinspelning han var med på var the Spotnicks album Somewhere In The Country 1971. Historien kring Allan Edwall och dennes första skiva Grovdoppa var härlig. Med mera.

Programledare Kalle Lind konstaterade redan efter 10 minuter att detta är nog det mesta namndroppande programmet i Snedtänkts historia. För mig var det nog det allra bästa någonsin. Konkurrerar med det med Finn Zetterholm möjligen.

Bernt Anderssons karriär är så makalöst rik och bred och vi alla som träffat honom genom åren vet ju också vilken genuin och bra person han är. Underbart att han uppmärksammas med detta långa program i P1.

https://sverigesradio.se/snedtanktmedkallelind

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *