Rock´n´Roll Magazine med nytt nummer – Fredag 24 juli 2020

Rock´n´ Roll Magazine kom med nytt nummer i brevlådan. Matigt nummer som vanligt. Första artikeln är på tio sidor signerad förträfflige Anders Lundquist om Dire Straits. Intervjuer med såväl Mark Knopfler som John Illsey.

Som synes också Ramones-artikel. I serien Guiden till. Intressant läsning förstås med en genomgång med betyg av all deras album.

Pubrocken får också en gedigen artikel skriven av Jörgen Holmstedt. Minsann har jag också alla utom en enda i min egna samling av de LP storsamlaren Christoffer Frances från Lidingö visar upp på bilden nedan. Den jag saknar har jag aldrig ens sett tidigare, nämligen The Pirates album A Fistful of Dubloons från 1981 på Edsel. Billy Bremner och Micke Finell intervjuas bl.a.

Chrissie Hynde och hennes Pretenders ges också stort utrymme i en artikel på sju sidor med nygjord intervju av Anders Lundquist.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *