Ray Davies intervjuad i Tom Robinson Show på BBC 6 – Söndag 2 augusti 2020

Ray Davies i lång special i gårdagens Tom Robinson Show på BBC Radio 6 Music. Hela 2 timmar 30 minuter med mycket Kinks-musik och intervju med mannen själv. Efter ca 20 minuter kommer Ray in i studion och det är underbart att höra honom berätta om sitt låtskrivande.

Tom Robinson är som alltid bra som programledare och har härlig kommunikation med Ray. Han leder in honom på många mindre kända låtar i den stora låtkatalogen. Men också t.ex en verkligt personliga historien om hur Come Dancing kom till. Ray är inte främmande för att prata om sin tid i Kinks heller. Dryga två timmar 10 minuter in kommer de in på albumet Workingman´s Cafe från 2007. Det spelades in i Nashville.

Programmet är en repris från mars 2015 visserligen, men om du inte hörde det då eller igår så finns den nu kvar i en månad på Toms BBC-sida.

https://www.bbc.co.uk/programmes/m000lgnl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *