Otis Gibbs podd rekommenderas – Lördag 5 september 2020

Den amerikanske folksångaren och låtskrivaren Otis Gibbs driver podcasten Thanks For Giving A Damn sedan några år. Först nu har jag börjat lyssna. Det finns 169 avsnitt till dags dato. Strålande bra de avsnitt jag hört. Relativt korta avsnitt på runt 25-40 minuter. Med gäster som Jim Rooney, Jason Ringenberg och Reggie Young. Den senare berättar om turnén med Highwaymen. Ingen musik och inga artistporträtt. Mer anekdoter och sköna minnen av främst amerikanska roots-musiker och miljöer.

https://otisgibbs.com/category/podcast/

Otis Gibbs har spelat i Göteborg ett par gånger. År 2011 var han var en av de första artister som arrangören Rootsy tog till Sverige. Här är två av hans album.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *