Donovan 75 år idag + Ny Sven-Bertil Taube-dokumentär i P2 – Måndag 10 maj 2021

Vi gratulerar Donovan idag på hans 75-årsdag. Född i Glasgow och sedan långt mer än tio år bosatt på Irland. Han har dagen till ära släppt en ny video på I Am The Shaman, en låt som först kom ut på hans album Ritual Groove från 2010. Videon är regisserad av ingen mindre än David Lynch, vilken även var med som producent på skivinspelningen för elva år sedan.

Sven-Bertil Taubes karriär har varit lång. I en ny P2-dokumentär av Eva och Staffan Schöier hör vi honom berätta i diverse klipp genom åren. Intressant värre. Små inslag med intervjuer med Ulf Björlin och Håkan Hellström fanns med i den 57 minuter långa dokumentären.

https://sverigesradio.se/p2dokumentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *