Leonard Cohen-covers i mitt radioprogram Beat idag – Söndag 10 oktober 2021

Så här presenteras programmet av stationschef Royne Nilsson.:

Sångaren, låtskrivaren, poeten och författaren Leonard Cohen, född 1934 i Montreal och död 2016 i Los Angeles, uppmärksammas i programmet Beat med Leif Wivatt nu på söndag 10 oktober kl. 10.00 med repris nästa onsdag 13 oktober kl. 11.00 då ett tiotal artisters covers presenteras bland de som inspirerats av hans musik. Judy Collins, Dion, Joe Cocker, Katie Melua och Aaron Neville är några av dessa. Leonards skivor såldes i över 60 miljoner exemplar av hans dryga trettiotalet studioalbum, livealbum och samlingar. Leonard Cohen invaldes 2008 i Rock and Roll Hall of Fame.Radio Nostalgi FM 95,2 Kungsbacka, www.radionostalgi.se och i appen Tunein. Skulle du missa något program så finns de fyra senaste på hemsidan under Lyssna/Senaste program.”

Vilken låtskatt som finns hos Leonard Cohen. Se nedan med 31 av dem .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *