Woody West firade sitt 20-års jubileum med en parad av artister på Pustervik – Lördag 23 oktober 2021

Woody West firade 20 års-jubileum. Vi hälsades välkomna av arrangörerna Woody-Kim Abelsson med Kristina Dulic och Johan Red Top Larsson till vänster om Kim .

Först ut var husbandet Woody West All-Stars, ett väl sammansatt gäng med pedal steel-gitarristen Daniel Levin, trummisen Johan Håkansson, basisten Anders Grahn, gitarr/sång av Teodor Boogh, gitarr/sång Daniel Skoglund (alias Songs Of Boda) samt Anders Göransson (alias Anders Enda Barnet) på keys/sång. De öppnade med en en cover av Father John Mistys I Love You Honeybear med själfylld sång av Anders Göransson.

Anders Enda Barnet

Detta band kom sedan att backa 10 utvalda gästartister i två set om ca. 60 resp. 70 minuter, Alla gjorde två låtar vardera. Först kom Truls Mörck , känd från sin tid i Graveyard bl.a. På första låten delade han sång med Teodor Boogh (alias Telo Vision) och den andra var en rivig cover av Six Days On The Road.

Truls Mörck

Därefter frontade i tur och ordning Lisa Wanloo som som första låt gjorde All Along The Watchtower, Vincent Vensal, Alice B och Kristoffer Åström. Alice andra låt var en cover av Kurt Viles Pretty Pimpin. Åström gjorde en Wilco-låt och en av Beachwood Sparks.

Lisa Wanloo
Vincent Vensal
Alice B.
Kristoffer Åström

Efter paus öppnade Bror Gunnar Jansson. Första låt var en bluesig version av Hank Williams-låten Lost Highway. Andra låt I´m Gonna Sleep With One Eye Open från Lester Flatts repertoar.

Bror Gunnar Jansson

Sedan Tilde med en Bobbie Gentry-låt och Khrunagbins låt Texas Sun. Gitarristen i husbandet på bild är Daniel Skoglund.

Tilde

Från Norrland kom Johan Airijoki och han öppnade med outlawcountry-låten Mammas Don´t Let You Babies Grow Up To Be Cowboys.

Johan Airijoki

Därefter Cornelia Adamson. Från Stockholmsbandet Virginia & The Flood. hon avslutade med Stevie Nicks-låten Edge Of Seventeen.

Cornelia Adamson

Följd av rockiga Anne-Sophie Hoyles fr¨ån bandet Spiders. En fräck version av Kenny Rogers gamla hit I Just Dropped In (To See What Condition My Condition Was In) följd av Rodney Crowells I Ain´´t Living Long Like This.

Anne-Sophie Hoyles

Sist ut fick husbandets Songs Of Boda briljera i Jerry Reeds East Bound And Down.

Daniel Levin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *