Thorbjörn Risager & The Black Tornado på Sverigeturné och aktuella med samlingsalbum – Onsdag 27 oktober 2021

Danska bluesbandet Thorbjørn Risager & The Black Tornado är på gång med en rad Sverigespelningar. Nu på fredag den 29 oktober hörs de på KB i Malmö och lördag spelar de för första gången på Valand i Göteborg. De följer en månad senare upp med ytterligare sex spelningar i landet. Från 23-28 november spelar de varje kväll. I tur och ordning i Jönköping, Norrköping, Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik och avslutningsvis på Fasching i Stockholm.

Bandet har nu funnits i tjugo år och de har förutom ett intensivt turnerande gett ut elva album. Nu kommer en Best Of i form av dubbel-CD/dubbel-LP med låtar från nästan alla skivorna, plus den helt nya låten Same Old Lies.


Sättning:
Thorbjørn Risager – sång och gitarr
Emil Balsgaard – piano och orgel
Joachim Svensmark – gitarr och backup vocals
Kasper Wagner – tenor/alt/baryton sax (eller Hans Nybo, tenorsax)
Peter Kehl – trumpet/flygel horn och backup vocals
Søren Bøjgaard – bas / synthbas / samples
Martin Seidelin – trummor och backup vocals

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *