Bluespodden med årets sista upplaga – Torsdag 23 december 2021

Det är fyraårs-jubileum för den här fint utförda och alltid intressanta podden. I nya avsnittet får vi först ett quiz-moment och 35 minuter in presenteras vinnarna av Bluespoddens priser inom svensk blues året 2021.

Lisa Lystam och Micke Fall i Åmål

Tretton olika kategorier där tio nomineringar i varje valts ut av diverse bluesarbetare. Vinnarna har därefter valts av lyssnarna och det var hela 1500 personer som röstade. Skall inte avslöja hela resultatet här utan du kan lyssna på avsnittet i länken nedan. Det var i år två nya kategorier. Bästa saxofonist och bästa skandinaviska band utanför Sverige.

https://poddtoppen.se/podcast/1327996117/bluespodden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *