Fem nya i Swedish Music Hall of Fame – Onsdag 15 juni 2022

The Soundtrack of Our Lives, Monica Törnell, Lars Gullin, Brita Borg och Petter har valts in i Swedish Music Hall of Fame. Namnen offentliggjordes vid en presskonferens i Göteborg idag.

Årets inval presenteras i  samarbete med Göteborgs stadsmuseum, där det även från idag finns en skärmutställning över priset. Det är på museets innergård och du hittar huset på Norra Hamngatan 12 nära Gustaf Adolfs torg.

Invalet är det åttonde i ordningen till Swedish Music Hall of Fame, vars syfte är att är att hylla rikedomen i den svenska musikskatten och att bygga broar mellan generationer. För att vara aktuell för inval måste man ha skivdebuterat för minst 20 år sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *