Ulf Lundell med toppband i Trädgårdsföreningen – Fredag 5 augusti 2022

Ulf Lundell spelade inför storpubik en fin sommarkväll fredagen 5 augusti. Sedan senaste sommarturnén 2019 var det ingen fiol men däremot en extra keyboardist/organist. Bandet bestod av gitarristerna Janne Bark och Jens Frithiof, Andreas Dahlbäck på trummor, Markus Olsson på sax och diverse klaviatur, Surjo Benigh på bas och nye David Nyström på keyboards. Väldigt bra band som fick det att låta som självaste E.Street Band emellanåt.

Markus, Janne, Ulf, Surjo, David, Jens och Andreas

Det blev som vanligt när det gäller Lundell en lång konsert. Klockade in på lite drygt 2 timmar 20 minuter med extranumren. Bra upplagt med vissa överraskande låtval. T. ex var det första gången under hela sommarturnén han gjorde Rått och romantiskt.

Denna turné startade i Huskvarna Folkets Park 17 juni och de har därefter spelat i tur och ordning Karlstad, Stora Gåsemora gård på Gotland, Skansen, Furuviksparken, Tomelilla, Mariestad, Dalhalla, Norrköping, Borgholm och Malmö. Ikväll i Göteborg var det en publik på 4 600 personer.

Låtlista den här kvällen

 1. Den vassa eggen
 2. Ut ikväll
 3. Evangeline
 4. Nästan ditt namn
 5. Senare år
 6. Omaha
 7. Snön faller och vi med den
 8. Hungerdepartementet
 9. Kapten Kidd
 10. Ryggen fri
 11. Om det här är vintern
 12. Förlorad värld
 13. Kär och galen
 14. Aldrig nånsin din clown
 15. När jag kysser havet
 16. Chans
 17. Om jag hade henne
 18. (Oh la la) jag vill ha dej
 19. Gott att leva
 20. Rått och romantiskt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *