Premiär för Arvingarnas nya krogshow i Kajskjul 8 – Fredag 16 september 2022

I Love Arvingarna är namnet på gruppens nya krogshow. Premiär nere i Göteborgs hamn inne i Kajskjul 8 inför fullsatt salong fredagen 16 september. I regi av meriterade Hans Marklund får vi en fartfylld show med förstås företrädesvis deras låtar men också en liten ramberättelse från fansens sida. Härav titeln på showen.

Det är en väl sammansvetsad grupp Arvingarna. Stämsången sitter som hos få andra grupper. Efter ca. en timme kör de ett fint segment där de driver med sig själva med små delar av idag vissa “pinsamma” textrader de en gång spelat in. Stort tryck mot slutet när publiken ställde sig upp på låtarna Bo Diddley, Elosie och I Do I Do I Do.

Det blev 90 minuters huvudshow och då hade de även varit inne en kvart i en första del. Nu kommer den här showen att ges sammanlagt 31 gånger fram till 17 december nere på Kajskjul 8.

Låten Ensamma stunder sjöngs utmärkt av en av skådespelarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *