Mojo ute med novembernumret – Tisdag 11 oktober 2022

The Beatles på omslag och med längsta artikeln. Tio sidor. Fokus på tiden kring albumet Revolver som kom ut i augusti 1966.

Med numret följer en Cd som skall spegla vad Paul Mccartney lyssnade på kring 1966. En guide to the fab avant-garde kallar de den. Synnerligen spännande och bra idé till en cd,

Joe Strummer dog för snart tjugo år sedan, Här får vi läsa en lång artikel på sex sidor om främst hans senare år med gruppen The Mesacleros.

Blue Öyster Cult fyller 50 år som grupp. Äntligen en längre artikel om den amerikanska gruppen som jag gillade skarpt på 70-talet. Sex sidor. Nya intervjuer.

Nick Cave har varit väldigt aktuell i år med sin turné. Nu kommer en ny bok om honom. Intervjuer gjorda av Sean O´Hagan och vi får ett längre utdrag ur den på åtta sidor inkl. bildsida,

Dry Cleaning är ett engelskt alternativ-rockband som nu kommer med sitt andra album. Här får de tre sidor plus bildsida,

The Equals med Eddy Grant i spetsen var ett intressant band. Här artikel om detta 60-tals band från London över fyra sidor inkl. bildsida.

Ameirkanska Jellyfish gjorde bara två album men fortsätter fascinera efter när trettio år. Sex sidors artikel.

Mickey Jupp var en favorit för många av oss under 70-talet. Nu intervjuas han över en sida,

Jazztrumpetaren Don Cherry är ämnet i serien How To Buy.

Soulsångaren Lee Fields intervjuas över en sida.

Nekrologsidorna är över tre sidor. Bl.a om skivbolagsbossen Creed Taylor (CTI Records) och Warner Brothers-mannen Mo Ostin.

Lamont Dozier som gick bort 8 augusti får en helsida längre fram i tidningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *