James Taylor & His All-Star Band kom till Cirkus – Tisdag 15 november 2022

James Taylor med ett excellent band kom till Cirkus på Djurgården i Stockholm tisdagen 15 november. Det var första gången för min del och som det var efterlängtat. Jag har ju följt honom sedan tidigt 70-tal och vet vilken bra liveartist han utvecklats till. Nu vid 74 år still going strong med sin unika röst och känsla. Många egna topplåtar och väl valda covers som han gör till sina egna. Dessutom med ett stjärnband bakom sig.

Vi fick Steve Gadd på trummor, Jimmy Johnson på bas och Michael Landau på gitarr samt tre körsångare. Andrea Zonn var även på fiddle på några låtar. Dorian Holley och Kate Markowitz var de andra två. Det var två set om ganska prick 57 minuter vardera. Han tog paus efter låt tio Up On The Roof. Sedan fick vi hela tre extranummer allra sist. Magisk konsert. Detta var vad jag kan få fram hans blott tredje konsert i Sverige, De två tidigare även de på Cirkus 2008 och 2014. En av de gångerna var han helt solo.

Låtlista

 1. Something in the Way She Moves
 2. Country Road
 3. That’s Why I’m Here
 4. Walking Man
 5. (I’ve Got to) Stop Thinkin’ ‘Bout That
 6. Sweet Baby James
 7. Steamroller
 8. Copperline
 9. Long Ago and Far Away
 10. Up On The Roof
 11. Teach Me Tonight
 12. Never Die Young
 13. Don’t Let Me Be Lonely Tonight
 14. Fire And Rain
 15. Carolina In My Mind
 16. Mexico
 17. Shower The People
 18. Your Smiling Face
 19. You’ve Got a Friend
 20. How Sweet It Is (To Be Loved By You)
 21. You Can Close Your Eyes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *