Eric Gadd kom till Stora Teatern – Lördag 18 februari 2023

Eric Gadd med band drog storpublik till Stora Teatern denna lördagskväll 18 februari. Han är aktuell med albumet Vykort från 2000-talet (utgivet 31/12-2022) och gör nu två s.k releasekonserter där den första var på Nalen dagen innan.

Eric Gadd debuterade med LPn Hello! 1987 och har sedan dess släppt ytterligare elva studioalbum. Det nya albumet är Erics första på nio år och är helt på svenska. Det var låtar ur detta konsertens första 50 minuter varefter vi fick en lång version av hiten Riding High. De gick ut efter den. Men kom in och körde till publikens jubel en halvtimme till med några av han mest kända; Do You Believe In me ?, Excuse Me Halleljuah, The Right Way och My Personality.

Musiker i bandet var Helmer Norrby (bas, keyboard, sång). Julia Falthin på (bas/sång), Kristoffer Wallman (keyboards), Anders på trummor och Kalle på gitarr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *