Andrew Lloyd Webber-musical gala på Konserthuset i Göteborg – Måndag 19 mars 2018

Andrew Lloyd Webber fyller 70 år den 22 mars och hans musikgärning som förnyare av musicalgenren är förstås enorm. Måndag den 19 mars kom en London-uppsättning benämnd Andrew Lloyd Webber -The Musical Gala till ett helt fullsatt Konserthus i Göteborg.

Det var fem huvudsolister i Laurent N’Diaye (även konferencier), Lindsay Kearns, Jonathan Radford, Natalie Bryant och Zac Hamilton. De hade god hjälp av ett säkert tiotal dansare- och sångare samt den 14-man starka Westend Musical Orchestra. När dessa presenterades med sina nationaliter var där två svenska blåsare, tre polska violinister m.fl och en enda var engelsman förutom dirigenten.

Vi fick två gånger en timmas show och sångerna var hjälpligt indelade i teman. Alla de förväntade stornumren som Memory, Don´t Cry For Me Argentina osv. fanns med. Även titelsången ur Webbers senaste musical School Of Rock,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *