Queens of the Stone Age på Lisebergs stora scen – Lördag 9 juni 2018

Queens of the Stone Age kom till Liseberg lördagen 9 juni. Senast de spelade i Göteborg var på Way out west 2014 och med den konserten i minne hade jag stora förväntningar på det här Kalifornien-bandet.

Deras sound med tre gitarrer ryckte med mig den gången och jag minns Josh Homme som stark sångare.

Tyvärr blev detta en besvikelse då ljudbilden inte alls var bra. Först efter en halvtimma kom en lungare låt som nyanserade konserten, men mest tillfälligt om jag förstått rätt.

För nu skall sägas att jag fick fick utgå efter ca. 40 minuter eftersom jag olyckligtvis blivit trampad på handen alldeles innan starten. Det började värka och jag kände det bäst att ge mig iväg till ett läkarbesök där det som tur var konstaterades att det bara var mjukdelsskada och inget brutet.

Queens körde iallfall om 1 timma 50 minuters konsert och det blev visst enligt flera jag pratat med aldrig något bättre ljud.

Setlisten finns här nedan.

 1. The Way You Used to Do
 2. Sick, Sick, Sick
 3. First It Giveth
 4. No One Knows
 5. Head Like a Haunted House
 6. I Sat by the Ocean
 7. The Evil Has Landed
 8. I Never Came
 9. My God Is the Sun
 10. Smooth Sailing
 11. Make It Wit Chu
 12. Domesticated Animals
 13. If I Had a Tail
 14. Villains of Circumstance
 15. Little Sister
 16. You Think I´m Worth a Dollar
 17. Go With the Flow
 18. Feet Don´t Fail Me
 19. A Song For the Dead

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *