Rolf Wikström i fin form med sitt band på Lisebergs Taubescen- Torsdag 23 augusti 2018

Roffe Wikström kom till Lisebergs Taubescen torsdag 23 augusti med fyra man i bandet. Bernt Andersson på keyboards/munspel och Tommy Cassemar på bas är vi vana se med Roffe, idag också med Erik Mossnelid på keys och Håkan Nyberg trummor.

Det blev till ca. 65 minuters spelning inför storpublik på Taubescenen. Bra spelning av den svenska bluesscenens gigant som efter sitt diskbråck härom året numera alltid sitter ned och spelar. Som gitarrist är han ännu suverän och får till sina solon lika intensivt som alltid och rösten finns där. Det var förstås extra bra ikväll att Bernt Andersson fick några munspelssolon.

Från Ferlinskivorna fick vi Över Tusen Hav och även om allt var bra så tände det till alldeles extra i sista låten, som även var den han avslutade med i Åmål i somras.

Låtlista

——————-

Starka Band
Leva Som En Luffare
Inte En Spänn På Fickan
Allt För Många Gånger
Längtan, Ge Dig Av
Helvetes Vacker Kvinna
Kom Till Mig Kvinna
Över Tusen Hav
Allt Är Gjort Av Plåt / Roffe´s Stomp
Som Vattnet Flyter Floden
 
Innan Wikström spelade enmansorkestern Bror Gunnar Jansson i en timma. Kom tyvärr bara till sista kvarten men kunde konstatera att det var ett fantastiskt ljud och att Bror Gunnar fångade publiken som verkligen lyssnade och uppskattade honom.
 
Låtlista med tack till Bo Olsson
—————————————
While I Fight The Tears
Moan Snake Moan Pt 3 – Bear Snake
The Preacher
 
Bror Gunnar Jansson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *