Trickbag firade 25 år med releasespelning för nytt album på Nefertiti – Onsdag 2 oktober 2019

Bluesbandet Trickbag från Stockholm kom till Nefertiti onsdagen 2 oktober. Releasespelning för nytt album 25 Years Of Houserockin´Rhythm ´n´Blues. Det är deras åttonde album och de spelade även på Nefertiti i samband med sitt senaste för tre år sedan. De är också kända som excellent kompband åt diverse gästande utländska bluesakter.

Gruppen startades i Gamla Stan av sångaren Tommy Moberg, basist sedan 20 år är Lars Näsman. På trummor var ikväll Johan Svensson och på piano Fredrik von Werder,.

Till dessa även finske gitarristen Tomi Leino och engelske munspelaren/sångaren Steve ”West” Weston i bandet. De hade bägge en rad fina soloinsatser men det är också en stark helhet i Trickbags nuvarande sättning.

De gjorde under första set av konserten alla låtar från nya albumet, Jag kunde inte närvara på andra halvan men då var även göteborgsmusikerna Mr. Bo Carlsson och Stefan Dafgård med på scen. Tyvärr rätt glest med publik på cirka 70 personer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *