Uncut med nytt nummer – Tisdag 14 april 2020

Senaste Uncut är nu utläst. Huvudartikeln om George Harrison var på hela elva sidor. Intressanta genomgångar av alla hans album efter the Beatles med kommentarer från de som spelade med honom, Jim Keltner, Klaus Voorman och Jeff Lynne bl.a

Lucinda Williams fick fem sidor med helt ny intervju med en del kring senaste albumet Good Souls Better Angels vilket kommer ut 24 april. Hennes bara nionde album, men de är alltid värda vänta på från denna artist som är en av mina stora favoriter,

Intressant artikel skriven av Nick Mason om Syd Barrett apropå att gruppen Nick Mason´s Saucerful of Secrets album kommer 17 april. Nick vårdar minnet av sin gamle vän från den första Pink Floyd-tiden och redan ifjol var han ju ute på turné med materialet som alltså är skrivet av Syd på 60-talet.

David Roback är en amerikanske artist som kanske inte är så vida känd här i Sverige. Född 1958 och avliden i cancer den 20 februari i år. Han började med gruppen Rain Parade i Los Angeles och jag har all de fyr album de gav ut 1983-85. Därefter hade han gruppen Opal och mer känt från 1990-2013 även kultförklarade Mazzy Star, en duo med den betydligt yngre sångerskan Hope Sandoval. Finfin hyllningsartikel till David på hela sex sidor. Här lärde jag mig mycket jag inte visste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *