Shindig! med nytt nummer – Onsdag 10 juni 2020

Shindig! är en engelsk musiktidning som är läsvärd. Senaste numret är nu införskaffat och är innan jag ens läst något bland de bättre av alla jag köpt av den. Med åtta sidor om ett av mina favoritband Eric Burdon & The Animals som huvudnummer.

Carole King får också åtta sidor, mest om åren kring 60-talets slut när hon kom till Kalifornien och Laurel Canyon. Sex sidor om Mike Hurst verkar spännande, producenten som också var medlem i the Springfields. Fem sidor om Ian Matthews är ju inte heller fel.

Amanda Trees var en ny bekantskap. En tjej som ingick i Jimi Hendrix närmaste krets i slutet av 60-talet och som bara gav ut ett enda album 1972. Nu intervjuad över sex sidor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *