Lilly Hiatt i streamkonsert – Söndag 14 juni 2020

Lilly Hiatt är en amerikansk sångerska som ikväll hade en livestream-konsert i Rootsys serie For The Sake Of The Song. 45 fina minuter i singer/songwriterstil där Lilly bjöd på en rad bra egna låtar. Blev allt bättre efterhand. Duktig gitarrist. Kul inslag med hennes katt som sprang runt kring henne i lägenheten.

Lilly Hiatt föddes i Los Angeles 1984 och är dotter till John Hiatt. Hon växte upp med fadern i Nashville. Efter studier i Denver testade hon även Austin en period men har nu åter bott i Nashville sedan 2013. Debutalbumet Let Down kom 2012 följt av Royal Blue (2015). Dessa två med kompbandet The Dropped Ponies. Därefter kom Trinity Lane (2017) och i år kom Walking Proof. De två senare på New West Records.

https://www.facebook.com/rootsymusic/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *