Mitt Radio Nostalgi-program med Texasartister del 2 – Söndag 30 augusti 2020

(Dixie) Chicks

Idag sändes del två av mina program om Texas-artister. I Radio Nostalgi som skrev så här om programmet:

” Nu på söndag den 30 augusti 2020 kl.10.00 med repris på onsdag 2 september kl.11.00 i programmet Beat återkommer Leif Wivatt med musik från Texas. I denna del två bjuder Leif på låtar med Johnny Winter, Dixie Chicks, Guy Clark och Townes Van Zandt för att nämna några. Och som vanligt med initierade kommentarer.Radio Nostalgi FM 95.2 Kungsbacka eller www.radionostalgi.se och appen Tunein.

Missade du förra inslaget så finns det på hemsidan under Lyssna/Senaste program där hans fyra senaste program finns löpande varje månad.Bild: Emily Robinson, Natalie Maines och Martie Maguire – The Dixie Chicks – vann 2007 Grammy för Album of the Year, Best Country Album och Best Country Performance. Gruppen bytte namn till The Chicks den 20 juni 2020.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *