Iggy Pop på BBC Radio 6 Music idag – Fredag 25 december 2020

Iggy Pop har i många år nu haft en show på BBC Radio 6. På fredagskvällar. Alltid bra. Men idag på juldagen fick han för första gången en förmiddagsshow. Den var alldeles lysande.

2 timmar 30 minuters show och jag lyssnade på i stort sett hela. Kunde inte sluta lyssna. Han överraskar som vanligt i sina låtval. Idag förstås mest låtar med jul-tema, men inte de mest uttjatade. Flera låtar med James Brown och Marvin Gaye som jag aldrig hört förr. Med mera.

En musikalisk resa i många genrer och med Iggys sköna mellansnack. Frågan är om det var en enda som jag brukar säga “dålig” låt. Iggys musiksmak är nog också min. Finns att lyssna på en månad till på länk nedan

https://www.bbc.co.uk/programmes/m000qlc3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *