Ulf Lundell-dokumentär i SVT + Gideon Coes show på BBC Radio 6 Music

Varberg 2019

Ikväll såg jag första delen av Friheten och ensamheten, den nya dokumentären om Ulf Lundell. Från folkhemsbarn till nationalskald var rubriken för denna timme. Intressant förstås även om de nya intervjuerna från ifjol med mannen själv inte egentligen gav så mycket nytt. Det bästa var att få att se de filmer Joakim Strömholm gjorde på den tiden de bodde tillsammans innan Lundells genombrott. Här är länken till programmet

https://www.svtplay.se/ulf-lundell-friheten-och-ensamheten

Gideon Coe på BBC Radio 6 Music har så här års alltid två fylliga program där han hyllar under året bortgångna artister. Första delen gick igår och ikväll kom The Obit show – part 2. Det är musik från många olika decennier och genrer. Tre hela timmar per kväll. Mycket varierat och bra program som vanligt från Gideon.

https://www.bbc.co.uk/sounds/play/live:bbc_6music

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *