Steve Earle med nytt album idag – Måndag 4 januari 2021

Steve Earle & The Dukes kom idag ut med hyllningsplattan J.T. för Steves äldste son Justin Townes, som just i dag skulle fyllt 39 år. Albumet är ännu bara ute digitalt men kommer på CD och vinyl senare i vinter via New West Records. Alla royalties från denna skiva går till en fond för Etta St. James Earle, den nu 3-åriga dottern till Justin and Jenn Earle. Här är Steves version av Justins populäraste låt.

Justin Townes t.h med Paul Niehaus t.v 17/6 -2017 Pustervik

Du kan höra albumet J.T. här: http://spoti.fi/3b7gYIQ

Måndagar kl 22-23 är det i BBC Radio 2 tid för the Blues show med Cerys Matthews. Idag var det med önskelåtar från lyssnare. Med bl. a. en grym Etta James i låten Woman (Shake Your Booty), Elmore James, Lonnie Johnson, Howlin´Wolf, Fleetwood Mac och de alltför sällan nuförtiden hörda Sonny Terry & Brownie McGhee.

https://www.bbc.co.uk/sounds/play/live:bbc_radio_two

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *