Rock´n Roll Magazine med nytt nummer – Måndag 7 juni 2021

Rock´n Roll Magazine nr 5/2021 ute denna vecka. 84 sidor som inleds med en åttasidig artikel om Black Sabbaths rötter. På den tiden de hette Earth och gjorde fyra spelningar i Sverige i februari 1969. Kul läsning verkligen med nya uppgifter kring denna tiden. Intervju med Tony Iommi i en artikel skriven av Jörgen Holmstedt.

Det kommer ytterligare en sida om Black Sabbath i numret. Angående den nya remastrade utgåvan Sabotage-albumet från 1975.

Manfred Mann och Manfred Mann´s Earth Band får den stora artikeln i fina serien Guiden till. Anders Lundkvist har en ny exklusiv intervju med nu 80-årige Manfred som faktiskt är delvis bosatt i Sverige numera. Det är hela tretton sidor med sedvanlig diskografi i slutet.

Amerikanska gruppen Heart får här stort utrymme. Intressant värre. Systrarna Ann och Nancy Wilson har lett det här bandet sedan starten. Gitarristen Nancy Wilson som också är aktuell med ett soloalbum är intervjuad i en artikel över sex sidor.

Mick Taylor är den engelske gitarristen som förnyade Rolling Stones sound under åren i gruppen i 70-talets första hälft. Men Mick har förstås också gjort en hel del annat och här får vi lära känna honom i en intervju med matig genomgång över hans karriär på hela åtta sidor av skribent Tore S. Börjesson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *