Uncut med nytt nummer ute – Torsdag 27 januari 2022

Carole King får omslag och lång artikel. Den handlar om åren efter den stora succén Tapestry 1971. Ingen intervju med Carole, men däremot många intressant sådan med en del av de musiker som spelade med henne de åren. Sex sidor.

Johnny Marr, gitarristen från legendariska The Smiths, får numrets längsta artikel på tio sidor. Han är aktuell med ett nytt album. Hans blott fjärde i eget namn, I den engelska upplagan är han även på omslaget, Han har också valt låtarna till den medföljande CDn.

Hurray For The Riff Raff, alias Alynda Segarra, är på gång med nytt album. Här intervjuas hon över sex sidor.

Lou Reed skulle ha fyllt 80 år den 2 mars och nu är en utställning kring honom aktuell på Lincoln Center i New York. Fem sidor inkl. bildsida.

Lucinda Williams är tillbaka efter sin stroke 2020. Här intervjuas hon på en sida.

Blossom Toes var ett engelsk t rockband från 60-talet som aldrig slog igenom. Nu kommer två av deras album ut på samlings-cd och två av medlemmarna intervjuas.

The Damneds singel Neat Neat Neat kom 1977 på Stiff Records och var producerad av Nick Lowe. Här får vi läsa om hur inspelningen gick till med intervju med fyra av Damned-medlemmarna plus Nick Lowe.

Cate LeBon är en sångerska musiker och producent från Wales. Hon får här fyra sidor plus en bildsida.

Michael Hurley är en amerikansk folksångare som varit med sedan 60-talet. Här intervjuas han och vi får en gedigen genomgång över hans karriär på sex sidor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *