Magnus Lindberg hyllas på nytt album – Lördag 21 maj 2022

SamlingsCd med Magnus album från 1976 och 1978

Magnus  Lindberg skulle ha fyllt 70 år idag 21 maj. Han gav ut sammalagt fjorton album från 1976 till det sista 2018. Magnus avled den 26 februari 2019. Nu har det getts ut en hyllnings-cd Dom som aldrig ger upp med låtar skrivna av Magnus.

Det är hans förre A&R, mångårige producent och vän Kjell Andersson som nu lyckats samla ett stort antal artister och musiker till projektet. Albumet är också producerat av Kjell Andersson och sammanställt i samarbete med Dan Hylander, Basse Wickman och Larissa Aggerborg Lindberg. Arton låtar.

Singel från 2009

Magnus Lindberg firas idag med en hyllningskväll på Skottvångs Grufva utanför Mariefred med bland andra Sophie Zelmani, Toni Holgersson, Anna Stadling, Cecilia Thorngren, Eric Palmqwist och MahRoot.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *