Classic Rock ute med sitt februarinummer -Lördag 21 januari 2023

Engelska månadstidningen Classic Rock köper jag med ojämna mellanrum. När de inte skriver för mycket om hårdrocksband. Denna månad ett fint nummer där alla större artiklar var kring favoritgrupper/artister. Huvudartikel om Thin Lizzys album Live And Dangerous som fyller 45 i år och nu den 20 januari ges ut i nyutgåva om hela 8 CD där vi får sju andra konserter jämte de som fanns på dubbel-LPn 1973. Intervjuade i nutid är gitarristerna Scott Gorham och Brian Robertson.

Kandensiska Rush får en lång artikel där de två medlemmarna Alex Lifeson och Geddy Lee intervjuas. Artikeln rör albumet Moving Pictures från 1981 som nu kommIt i nyutgåva.Tolv sidor inkl. bildsidor.

Christine McVie avled ju förra året. Här får vi en fem sidors artikel om henne.

Wilko Johnson är en annan av de bortgångna som får en nekrologsida. Dessutom en lång artikel om Dr. Feelgoods första album Down By The Jetty. Intervju från 2015 med Wilko, Sparko och The Big Figure från bandet samt deras manager Chris Fenwick. Elva sidor inkl. bildsidor.

Grupperna The Darkness och Black Stone Cherry skall turnera ihop. Tre sidor plus bildsida.

Iggy Pop har nytt album ute. En kortare intervju över dryga två sidor.

I serien The Hard Stuff– Buyer´s Guide får vi en guide till The Bands album.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *